У Луцьку патрульні примусили водія мити дорогу

2
15
У Луцьку патрульні примусили водія мити дорогу
Патрульні винесли постанову на водія, який їхав забрудненою вантажівкою та розлив вапно, а також примусили його прибирати сліди вапна.

У середу, 19-го липня, під час патрулювання в районі цукрового заводу інспектори помітили на проїжджій частині сліди розлитого вапна, - прес-служба патрульної поліції Луцька.

Сліди привели в район Вишкова. Тут поліцейські помітили вантажівку, яка була повністю забруднена вапном.

Водій повідомив, що не звернув уваги на розливання рідини, адже його завданням було довезти вапно.

Власник повідомив, що працівники зараз же ліквідують забруднення.
Під контролем інспекторів ті залили воду у вантажівку та поїхали чистити проїжджу частину. Кілька осіб змивали розлите по дорозі вапно та чистили її щітками.

На водія вантажівки патрульні винесли постанову за ч. 6 ст. 121 КУпАП (керування водієм забрудненим транспортним засобом, що не дозволяє чітко визначити символи номерного знака з відстані двадцяти метрів).

Фото взяті з групи "Вконтакте" "Я люблю Луцьк".


Теги: постанова
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
15

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Думаю, хороша практика, Луцьк - наш дім, а кожен хоче жити в чистоті. Тепер і працівники будуть слідкувати, щоб техніка, на якій вони працюють, була справною, і власник , думаю, зверне на це увагу.
Відповісти
Став свідком того як з бетонозмішувача. на Ковельській. пролився рожчин на проїзджу частину...так його просто балончиком фарби пофарбували....суцільну смугу намалювали! Проїзджаючий патруль поліції навіть не зробив зауваження!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні