Відомий український режисер втік до рф

1
Відомий український режисер втік до рф
Одним з режисерів скандального льодового шоу дружини прессекретаря Путіна Дмитра Пєскова Тетяни Навки виявився українець Василь Козар.

Про це розповіла співачка Христина Соловій, пише ТСН.

Хіт співачки "Тримай" Навка нахабно поцупила для свого шоу і переклала його російською мовою.

"Стало відомо, що режисером льодового шоу, до якого накрали українських пісень є ось цей колишній українець", - розповіла Соловій.

Зазначимо, що свого часу Василь Козар виграв у проєкті "Танцюють всі", був хореографом "Танців з зірками", постановником одного з концертів Тіни Кароль, також ставив "Міс Україна-2017". Режисер-зрадник родом з Мукачево, Закарпаття, закінчив Київський національний університет культури та мистецтв, проходив стажування в Америці.

Як в інтерв'ю Аліні Доротюк розповідав хореограф Євген Кот, родина Козара залишилася жити в Україні, втім режисер обрав криваві російські рублі, замість сім'ї та батьківщини.

Христина Соловій, своєю чергою, подякувала шанувальникам за допомогу у пошуку тих, хто причетний до викрадення її пісні:

"Ваші репости вже допомогли встановити особу режисера. Не зупиняйтеся і позначайте мене у репостах. І як кожен сантиметр української землі, відвоюємо і відстоїмо свою культурну спадщину", - написала Соловій.

Артистка також пояснила, чому вона налаштована судитися з росіянами, які вкрали її пісню, адже нібито всі вже звикли до того, що "русня все краде":

"Уявіть собі, що ця Навка візьме своє лєдовоє шоу і прокатає його, наприклад, країнами Європи. І що подумають європейці? Що те, як звучить пісня "Тримай" так звучить руськая культура", - сказала Соловій.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хай там і здохне
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні