У ЗСУ попереджають про масові ракетні обстріли

0
У ЗСУ попереджають про масові ракетні обстріли
Речниця Сил оборони півдня Наталія Гуменюк заявила, що армія РФ під час нічної атаки 30 березня намагалася викривати та обходити українську протиповітряну оборону. За її словами, це може свідчити про те, що росіяни готують нові масовані удари.

Про це пише Уніан.

"Сам факт того, що ворог намагався знову спрямовувати маршрути своїх безпілотників у такий спосіб, щоб і викривати, і обходити системи ППО може побічно свідчити про те, що навіть така не дуже потужна, порівняно з іншими, атака може бути передвісником наступних атак, коли ворог збере певну інформацію", - наголосила вона в ефірі національного телемарафону "Єдині новини".

Гуменюк додала, що після того, як було знищено А-50, противник має проблеми з отриманням даними, через що вони активізували діяльність безпілотних розвідників.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні