У ЗСУ попередили про загрозу нового масштабного наступу рф: коли він може бути

0
У ЗСУ попередили про загрозу нового масштабного наступу рф: коли він може бути
Командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Павлюк підтвердив інформацію про те, що можливий новий масштабний наступ російських загарбників влітку 2024 року.

Про це він розповів в ефірі телемарафону, пише УНІАН.

"Російські плани нам до кінця невідомі. Нам відомо тільки ті дані, що вони створюють угруповування. Це понад 100 тисяч. Але не обов'язково, що це буде наступ. Можливо, вони будуть ними поповнювати свої підрозділи, які втрачають боєздатність. Але існує така вірогідність, що на початок літа вони можуть мати певні сили для проведення відповідних наступальних операцій на одному з напрямків", - сказав Павлюк.

Генерал також додав, що Сили оборони зараз мають план, як зірвати задуми ворога на літню наступальну кампанію. "Ми зробимо все можливе, щоб завдати ворогу такі втрати, що всі ресурси, які вони формують, були залучені до цього часу в бій", - сказав командувач.

За його словами, українська сторона готується до різного розвитку ситуації. "Це початок перегрупувань та виведення ряду бригад для відновлення боєздатності. Цей процес ми розпочали, частина сил та засобів виводиться в районі відновлення для того, щоб дати людям можливість відпочити, відновитися, доукомплектуватися і з новими силами розпочати нові дії. Це ми планово проводимо. Не всі плани, які ми маємо - вони вдаються. Але ми поступово рухаємося вперед", - поділився він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні