На фронті загинув 21-річний військовий, який мав приїхати на власне весілля

0
На фронті загинув 21-річний військовий, який мав приїхати на власне весілля
У Рівному 19 березня попрощалися з 21-річним бійцем бригади "Азов" Олесем Самчуком з позивним "Каркаде", який загинув на Донеччині.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

У цей день він мав прийти у відпустку з передової, щоб одружитися. За два тижні Олесю мало виповнитися 22 роки.

У дитинстві він був творчим та активним. Постійно перебував на рівненських сценах – співав, грав на гітарі, займався бальними танцями.

Його виховував вітчим. Мама Олеся – незряча поетеса та активістка Вікторія Самчук – померла, коли хлопчику було 14 років. Тоді він захопився фотографією і зробив свою першу виставку. Також у нього була мрія – стати кінооператором. Він вступив до Київського національного університету ім. Т.Г. Шевченка, здобувати фах теле- та кінооператора. Там і познайомився з Анною, але почалося повномасштабне вторгнення.

Захистивши диплом бакалавра, Олесь пішов добровольцем до "Азова". В пам’ять про маму та її вірші обрав собі позивний "Каркаде".

"Це був улюблений чай, вони постійно його пили, і вона (мама Олеся – УНІАН) так назвала свою збірку", - розповіла наречена Олеся.

Хлопець загинув, виконуючи завдання на донецькому напрямку.

"На його позицію прилетіла авіабомба", - розповів побратим загиблого.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні