На фронті загинув 21-річний військовий, якого вважали зниклим безвісти

0
На фронті загинув 21-річний військовий, якого вважали зниклим безвісти
У бою за Україну загинув молодий гранатометник зі Львівщини. Володимир Черкалюк вважався зниклим безвісти з 3 березня, коли потрапив під удар ворожого дрона на Бахмутському напрямку.

Про загибель воїна розповіли у Золочівській міській раді.

13 березня Героя, що повернувся додому на щиті, зустрічають на малій батьківщині.

"І знову війна чорним крилом смерті торкнулася Золочівщини. Гірка звістка про загибель Героя надійшла до сусідньої Поморянської громади. У боротьбі за незалежність загинув Володимир Миколайович Черкалюк, 2003 року народження, житель села Підгір’я", – зазначено у повідомленні.

Володимир Черкалюк, додали у міськраді Золочева, був гранатометником механізованого відділення механізованого взводу механізованої роти механізованого батальйону 42 окремої механізованої бригади Збройних сил України.

Молодий воїн з 3 березня вважався безвісти зниклим. Зв'язок з ним обірвався після того, як російські загарбники скинули з БпЛА невідомий пристрій поблизу Богданівки на Бахмутському напрямку, де воїн виконував бойове завдання.

Надіям на те, що Володимирові вдалося вижити, справдитися не судилося. 13 березня його зустріли на малій батьківщині на щиті.

Тих, хто хоче віддати шану Героєві, що віддав життя за Україну, запрошують прийти о 13 годині на площу Незалежності у Золочеві.

"Розділяємо пекучий біль з рідними, близькими, громадою. Нехай Всевишній оселить душу загиблого в Царстві Небесному, бо віддав за нас і нашу свободу найцінніше – своє молоде життя. Вічна та світла пам'ять захиснику України!" – додали у Золочевській міській раді.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні