На польсько-білоруському кордоні впала невідома повітряна куля

0
На польсько-білоруському кордоні впала невідома повітряна куля
Біля кордону з Білоруссю, а саме біля Соколки на Підляшші знайшли повітряну кулю. За інформацією ЗМІ, об'єкт використовувався для контрабанди.

Про це повідомляє RMF FM із інформацією на прикордонників, передає ТСН.

За даними прикордонників, на повітряній кулі було прикріплено близько 20 пачок сигарет. Знахідку вже оточили прикордонники.

Зазначається, що це не перший випадок, коли чужа повітряна куля приземляється на території Польщі. Минулого тижня, у неділю (3 березня), біля села Кервік впала метеорологічна куля. Того ж дня повітряну кулю знайшли у селі Гарш на Мазурах. А у понеділок виявили літаючий апарт в полі поблизу Мілакова. Усі ці предмети були погодними кулями. Вони прилетіли з Кенігсберзької області (колишня Калінінградська область - ред.)
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні