Біля українсько-польського кордону затримали двох волинян: що сталося. ФОТО

0
Біля українсько-польського кордону затримали двох волинян: що сталося. ФОТО
Двоє чоловіків – мешканці прикордонних сіл Ковельського та Камінь-Каширського районів – збиралися переправити до Польщі вісім ящиків сигарет. Їхні злочинні наміри днями викрили прикордонники.

Про це у п'ятницю, 22 вересня, повідомила пресслужба Волинського прикордонного загону.

Прикордонний наряд в ході реалізації наявної інформації про можливе незаконне переміщення тютюнових виробів виявив чоловіків неподалік українсько-польського кордону. Порушники мали два пакунки, в яких знаходилися сигарети.

Оглянувши навколишню місцевість, прикордонники знайшли ще кілька ящиків з сигаретами. Зловмисники замаскували товар, підготувавши його до переправлення через кордон. Крім того, пошукова група виявила посеред лісу автомобіль та мотоцикл, якими чоловіки підвозили пакунки ближче до кордону.

Правопорушників та 4 тисячі пачок контрабандних сигарет доставили в прикордонний підрозділ. На громадян прикордонники склали документи за ст. 204-1 КУпАП. Крім того, до компетентних органів направили повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 204 КК України.

Тютюнові вироби та транспортні засоби вилучили співробітники Нацполіції.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні