В гімназії на заході України поліцейська погрожувала школярам «повістками для татусів»

1
В гімназії на заході України поліцейська погрожувала школярам «повістками для татусів»
У Чернівцях поліцейська погрожувала школярам здати в ТЦК їхніх батьків, а також хизувалася повноваженнями штрафувати.

Про обурливий інцидент в одній з гімназій міста розповіла мама одного з хлопчиків Інна Козуб у Instagram, пише Уніан.

За словами жінки, погрозами відзначилася співробітниця ювенальної поліції, яку запросила адміністрація навчального закладу.

Під час бесіди поліцейська лякала дітей 10-11 років інтернатом, СІЗО, штрафом їхніх батьків і заявила, що перевірятиме батьків на придатність до військової служби.

"Деректор з класним керівником викликали на бесіду з малолітніми дітьми без відома та дозволу батьків представницю поліції, яка принижувала дітей заставляла їх до виконання фізичних вправ: присідання та стояння в планці, а якщо дитина не могла стояти її з низу били ногою в живіт. Про залякування словесне взагалі мовчу... Пані поліцейська дуже цікавилась заробітньою платою батьків, залякували, що вона має право виписати штрафи і вони (діти) "жерти не будуть мати щомісяця". За цим всім спостерігали дорослі в особі класного керівника і шкільного психолога", - зазначила мати школяра.

За її словами, відбувалось залякування дітей інтернатом , колонією, СІЗО, перевіркою домівок працівниками поліції на придатність їхніх татів до військової служби. Діти були налякані настільки, що "боялись дихати".

У відповідь на обурення батьків директорка гімназії заявила, що це була "профілактична робота з дітьми".

"Ця профілактична робота призвела до порушення психологічного стану дітей, боязні йти до школи, половина дітей боялись прийти додому після уроків бо їх мали забрати в інтернат", - зазначила Козуб.

Вона зазначила, що ця ситуація порушує всі права дітей. Старші школярі, з якими проводили таку ж бесіду, зробили аудіо та поширили запис у чатах. Обурена жінка зазначила, що вчителі знівелювали всі настанови та знання про права дітей, яким вчили школярів до цього.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А на передову оту мандавошку, разом з її керівником -нехай там свою ''крутизну'' демонструє!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні