На заході України водій таксі збив 3-річну дитину

1
На заході України водій таксі збив 3-річну дитину
У місті Чортків на Тернопільщині водій таксі, рухаючись заднім ходом, допустив наїзд на 3-річного хлопчика, який разом з матір'ю вийшов з його автомобіля.

Про це повідомили у поліції Тернопільської області.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася напередодні, 15 лютого. Дитину з травмами до лікарні привезли батьки. З їх слів, син отримав травми в результаті наїзду автомобіля. Про даний випадок лікарі повідомили працівників поліції.

"Правоохоронці з'ясували, що водій автомобіля "Nissan Leaf", рухаючись заднім ходом, допустив наїзд на малолітню дитину. Хлопчик разом із матір'ю вийшов з даного автомобіля. Дитину госпіталізували до лікарні з тілесними ушкодженнями", - йдеться у повідомленні.

Водій попередньо тверезий, але у нього взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю. Триває слідство відповідно до статті 286 ККУ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
нєкуй було міліонів ухилянтів-втікачів зкордони випускати! атепер кого призиватимете? 70-80річних дідусів і малолітніх дітей та їх матерів воювати? зе-дебіли а не влада!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні