Росіяни намагаються прорвати оборону в районі українського села

0
Росіяни намагаються прорвати оборону в районі українського села
Російські війська продовжують наступальні дії на Бахмутському напрямку і зосереджують основні зусилля в районі населеного пункту Часів Яр. Також загарбники намагаються заблокувати Куп’янськ.

Про це керівник пресслужби ОСУВ "Хортиця" Ілля Євлаш повідомив у ефірі телемарафону 9 лютого.

Ситуація на Бахмутському напрямку
На Бахмутському напрямку окупанти зосереджують основні зусилля в напрямку населеного пункту Часів Яр. Ворог продовжує свої наступальні дії і влаштував протягом доби 498 обстрілів з усіх наявних видів озброєння.

За добу на цьому напрямку відбулися вісім бойових зіткнень. Під час них українським військам вдалося знищити 123 окупантів та 73 одиниці зброї і військової техніки, зокрема пункт управління БПЛА. Крім того, сили оборони знищили 58 ворожих безпілотників.

Ситуація на Куп'янському напрямку
На Куп'янському напрямку за добу було 13 бойових зіткнень. Під час боїв ЗСУ ліквідували 239 окупантів, знищили і пошкодили 42 одинці озброєння та військової техніки ворога. Зокрема, йдеться про танки, БМП, БТР.

Крім того, українські захисники виявили та уразили сім укриттів та склад з боєприпасами росіян.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні