Чому зранку на Волині майже три години лунала повітряна тривога

0
Чому зранку на Волині майже три години лунала повітряна тривога
Зранку у середу, 7 лютого, на Волині майже три години тривала повітряна тривога. Цього дня росіяни знову атакували ракетами українські міста. Так, внаслідок обстрілу є постраждалі та жертви, а також серйозні руйнування цивільної інфраструктури.

Про це повідомляє ТСН.

Вибухи лунали, зокрема, у Києві та області, у Павлограді та Кривому Розі на Дніпропетровщині, у Миколаєві, Харкові, на Львівщині та Івано-Франківщині.

У Києві: в Голосіївському районі, попередньо, горить багатоповерхівка. Частково знеструмлений Дніпровський район столиці. Місцеві повідомляють про перебої з водопостачанням. Шестеро людей постраждали, пʼятьох з них госпіталізували.

У Харкові: попередньо, попадання у Слобідському районі – пошкоджена нежитлова інфраструктура.

У Миколаєві: від атаки безпілотника пошкоджений об'єкті інфраструктури газові та водопровідні мережі. 20 будинків залишилися без даху. Одна людина загинула.

У Новомосковському районі Дніпропетровщини уламки дрона, попередньо, пошкодили комунальне підприємство.

Під час обстрілу по Україні Польща піднімали авіацію на перехоплення російської ракети, яка, за даними Львівської ОВА, була за 20 км від кордону Польщі. Та згодом ворожа ціль змінила курс.

На щастя, на Волині все спокійно.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні