Чому вночі у Волинській області 3 години лунала повітряна тривога

0
Чому вночі у Волинській області 3 години лунала повітряна тривога
У ніч на п'ятницю, 3 листопада російські окупанти атакували Україну чотирма десятками шахедів з Курської області та з району Приморсько-Ахтарськ. На Волині також лунала повітряна тривога.

Про це повідомляють Повітряні сили.

Шахеди запускались хвилями і прямували у різних напрямках малими групами. У більшості регіонів було оголошено повітряну тривогу, працювала протиповітряна оборона.

5 шахедів вночі влучило в обʼєкт критичної інфраструктури на Львівщині. Без жертв та постраждалих. Була пожежа. Ще 11 шахедів знищили над Львівською областю. Дрони летіли у кілька хвиль і часто змінювали напрямок руху.

Повітряна тривога на Волині пролунала о 1:29 ранку і тривала вона близько трьох годин, до 4:50. На щастя, на Волині прильотів не зафіксовано.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні