В рф погрожують вдарити по одній з країн НАТО

0
В рф погрожують вдарити по одній з країн НАТО
Російський топ-пропагандист Дмитро Кисельов звинуватив США у знищенні військово-транспортного літака Іл-76 над Бєлгородською областю та пригрозив ударом по аеропорту в польському Жешуві.

Фрагмент пропагандистської програми із погрозами Кисельова з'явився у мережі, пише УНІАН.

Експертиза нібито "точно встановила", що літак Іл-76 збила американська система Patriot з території України.

Пропагандист також заявив, що заряджають, наводять та здійснюють пуски із систем Patriot в Україні нібито американці, адже кожен пуск ракети коштує, за його підрахунками, від 3 до 8 млн. доларів.

"Українцям тут не довіряють", – стверджує Кисельов.

Пропагандист заявив, що американським військовим у Києві та тим, хто "дистанційно веде українцями війну проти Росії", надано зброю та "широкі повноваження", а відповідальність за наслідки її застосування з них знято.

"У США чомусь вважають, що швидко проходячи з одного вікна Овертона в інше і провокуючи Росію все більше, їм це й надалі сходитиме з рук. Але де тоді зупинитись? Який механізм гальмування? Якщо залишилися лише військово-технічні методи, тоді як варіант польський аеродром Жешув, який є основною перевалочною базою для західної зброї для України, стає дедалі очевиднішою ціллю", – сказав Кисельов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні