У Міноборони розповіли, як в Україні буде працювати електронна повістка

0
У Міноборони розповіли, як в Україні буде працювати електронна повістка
Якщо Верховна Рада ухвалить нову редакцію законопроєкту про мобілізацію, військовозобов'язані українці матимуть 60 днів, аби внести свої дані в електронний кабінет.

Про це в ефірі телемарафону розповів речник Міністерства оборони України Ілларіон Павлюк, пише Апостроф.

За його словами, зручний сервіс електронного кабінету дає можливість громадянам менше бігати.

"Уточнити дані можна буде там. І це значно простіше, й це дозволить охопити більшу кількість людей і, відповідно, значно якісніше долучати людей до війська", – пояснив Павлюк, додавши, що все одно залишаються ТЦКСП, ЦНАПи тощо.

Як зазначив начальник управління преси та інформації МОУ, "військкомати" відправлятимуть електронні повістки через е-кабінет.

"У цьому ж електронному кабінеті людина може отримати повідомлення про те, що він має з'явитися в ТЦК та СП. Електронна повістка – це повідомлення, яке надходить в електронний кабінет. І загалом, воно тільки цим відрізняється від звичайної повістки. Нічого іншого не змінюється, тобто всі норми, які діяли щодо термінів прибування на звичайній повістці, вони й тут застосовуються", – розповів Ілларіон Павлюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні