Навіщо класти лавровий лист під подушку та у ванній

0
Навіщо класти лавровий лист під подушку та у ванній
Лавровий лист - популярна спеція, яка використовується в кулінарії. Однак не всі знають, що він має ще й інші корисні властивості. Його можна класти під подушку та у ванну кімнату.

Про це пише Styler.

Навіщо класти лавровий лист під подушку
Як виявилося, популярна спеція дуже допоможе тим, хто страждає від безсоння та погано засинає. Просто покладіть лавровий лист під подушку і ви почнете гарно спати.

Запах та масла лаврового листа допоможуть вам розслабитися. Якщо ви давно вже не могли знайти метод, який допоміг би вам побороти хронічну втому - почніть спати з цією спецією під подушкою і забудьте про недосипання.

Як лавровий лист може допомогти у догляді за волоссям
Окрім цього, лавровий лист стане порятунком для тих, хто має тьмяне волосся. Ця спеція буде корисна і у випадку, якщо у вас лущиться шкіра голови. Експерти радять підготувати розчин для промивання волосся. Покладіть у воду 6 лаврових листочків, після чого залиште їх там на 10 годин. Потім промивайте цим розчином чисте волосся, результат вас приємно вразить.

Навіщо класти лавровий лист у ванній
Якщо ж ви хочете позбутися втоми й заспокоїтися після важкого дня, приміть душ або ванну. Але перед цим повісьте у ванній кімнаті лаврові листочки. Завдяки ефірним оліям ви зможете розслабитися та налаштуватися на сон. Важливо не мочити листочки, повісьте або покладіть їх там, де до них дійде тепло, але не вода.

"Чим більше листя ви розкладете, тим краще буде ефект. Аромат у ванній кімнаті допоможе вам розслабитися та зменшити стрес", - зазначає видання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні