Від авіаудару загинув 37-річний волинянин: історія військового

0
Від авіаудару загинув 37-річний волинянин: історія військового
Старший солдат з Волині Артем Єгиазарян загинув 8 березня 2022 року під час оборони Київщини від російських окупантів. Захисник отримав смертельні поранення біля села Дмитрівка внаслідок ворожого авіаудару. Воїну було 37 років.

Про нього розповіли на платформі «Меморіал».

Артем народився у місті Володимир Волинської області. Закінчив Володимир-Волинську ЗОШ №2. Потім здобув фах електрика у Вищому професійному училищі. Служив у правоохоронних органах. Останнім часом працював водієм.

З перших днів повномасштабного російського вторгнення чоловік приєднався до лав Збройних Сил України. Став військовослужбовцем 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа. Обіймав посаду старшого стрільця, командира бойової машини. У складі свого підрозділу обороняв Київську область.

«Ми завжди будемо тебе любити та пам'ятати. Велика подяка та шана за захист нас і нашої країни», – написала дружина загиблого Наталія.

«Друзі та однокласники загиблого Героя згадують його як добру людину, якій було притаманне загострене почуття справедливості. Адже з дитинства, яке у нього було досить непросте, бо ріс без батька, Артем завжди заступався за слабших, ділився з близькими останнім. Висловлюємо щире співчуття родині та близьким загиблого. Нехай спочиває з миром Герой, чий подвиг ми ніколи не забудемо!» – зазначили у Володимирській міській раді.

Посмертно старший солдат Єгиазарян нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

Поховали бійця на Федорівському кладовищі у рідному місті.

Вдома на Артема чекали батьки, дружина і діти.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні