Росіяни зосередили біля українського міста 80 тисяч військових

0
Росіяни зосередили біля українського міста 80 тисяч військових
Ворог не залишає спроб прорвати лінію оборони на Бахмутському напрямку. ЗСУ відбили 7 атак противника, армія РФ стягує свої сили для майбутніх атак. Експерти заявляють про 80 тисячне угруповання на цьому напрямку.

Про стратегічне місто Часів Яр, яке щодня російські війська перетворюють на руїну та ситуацію на підступах до Кліщівки йдеться у сюжеті ТСН.

Ситуація у Часовому Яру
ТСН побувала у місті Часів Яр, яке за 10 кілометрів від Бахмута. Колись тут мешкало 14 тисяч людей. Нині не залишилось жодного вцілілого будинку. Місто весь час під ворожим вогнем. Тут вже давно немає опалення, водопостачання та світла. Аби вижити місцеві ставлять буржуйки просто у квартирах.

Центр життя тут - "пункт незламності", де є можливість зігрітись, підзарядити телефони, є інтернет та телевізор. Сергій тут працює. Каже, в місті досі залишається приблизно 800 мешканців. Здебільшого це - люди літнього віку.

Російські війська стягують сили на Бахмутському напрямку для майбутніх атак. Нині угруповання противника налічує до 80 тисяч особового складу. Часів Яр для них – один із ключових напрямків, який відкриває дорогу на Краматорськ та Слов’янськ.

Ситуація у Кліщіївці
ТСН також приїхала на підступи до Кліщіївки. До села буквально кілька кілометрів. Канонада навколо не замовкає, через примхливу погоду тут замерзає навіть міномет.

На позиції артилеристи 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" працюють з французького міномету, калібр 120 міліметрів. Їхня робота - прикривати нашу піхоту та знищувати ворожу. Працюють також і по техніці противника. У цьому їм допомагає аеророзвідка, яка коригує цілі.

Французькій міномет у порівнянні з радянським – точніший, мобільніший, працює з різними видами снарядів, каже взводний Олексій.

Російські війська не залишають спроб відновити зайняті ЗСУ позиції у Кліщіївці. Та на цьому фланзі, каже Олексій, їм вдається втримати навалу ворога.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні