У одній з країн Європи українським біженцям зменшать виплати

0
У одній з країн Європи українським біженцям зменшать виплати
Ірландія зменшить виплати українським біженцям, які прибудуть до країни. Українців навчатимуть та допомагатимуть їм знайти роботу.

Про це пише ТСН з посиланням на independent.ie.

Країна вирішила скоротити виплати українцям, щобякось зменшити потік людей через кризу із житлом.

"Надалі новоприбулі отримуватимуть допомогу в розмірі 38,80 євро на тиждень порівняно з поточною ставкою в 232 євро на тиждень. Водночас зміни не торкнуться понад 100 000 українців, які прибули до Ірландії раніше, - вказано у повідомленні.

В Ірландії українцям організують навчання та підтримку навичок, щоб допомогти їм знайти роботу через місцеві офіси Intreo.

"Нові скорочені ставки соціального забезпечення приведуть Ірландію у відповідність до програм підтримки інших європейських країн", - завяили в ірландському уряді.

Крім того, новоприбулим українським біженцям також буде надано 90 днів безкоштовного проживання у державному житлі, а потім вони самі відповідатимуть за пошук даху над головою.

Зазначимо, що від початку війни в Україні в Ірландію прибули понад 102 тисячі українців.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні