Які заборони чекають на українців у новорічну ніч

0
Які заборони чекають на українців у новорічну ніч
Україна поступово наближається до новорічних свят. Втім, їхнє проведення цьогоріч також матиме свої обмеження, які передбачають дотримання кількох головних правил.

Про це в ефірі телемарафону повідомив заступник начальника департаменту превентивної діяльності Національної поліції Анатолій Серединський, пише 24 канал.

Як посилюватимуть контроль у новорічну ніч
За словами Серединського, обмеження стосуватимуться масового перебування людей у громадських місцях, що є потенційним ризиком у плані безпеки українців. Він наголосив, що першочергово поліція працюватиме саме у цьому напрямку.

"Близько 30 тисяч правоохоронців буде забезпечувати правопорядок у новорічну ніч", – зазначили у Національній поліції.

Водночас Серединський звернувся до громадян та закликав їх дотримуватися певних обмежень, які діють під час воєнного стану. За його словами, варто утриматися від використання піротехнічних засобів, зокрема феєрверків та петард. Він наголосив, що існує пряма заборона, тому правоохоронні органи реагуватимуть на подібні порушення.

Водночас Анатолій Серединський закликав дотримуватися комендантської години, оскільки військові адміністрації не планують змінювати часові проміжки під час новорічних свят.

"У більшості регіонів вони з 12 ночі до 5 ранку, відповідно це також потрібно враховувати, поліція буде приділяти цьому відповідну увагу", – наголосив Серединський.

Крім того, у Національній поліції порадили не ігнорувати сигнали ракетної небезпеки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні