88-річна жінка померла після того, як побачила рахунок за воду

0
88-річна жінка померла після того, як побачила рахунок за воду
В Італії 88-річна жінка отримала "космічний" рахунок за комунальні послуги, це настільки шокувало, що її госпіталізували і вона померла у лікарні. Згодом виявилось, що квитанція прийшла їй помилково.

Про це пише ТСН з посиланням на італійське видання corriere.it.

Видання пише, що трагедія сталась на святвечір, 24 грудня. 88-річна Катерина Джовінаццо з Кампороссо померла в лікарні Сан-Ремо після кількох днів перебування там. За словами її сім'ї, вона потрапила до лікарні після того, як отримала приголомшливий рахунок за воду на суму 15 339 євро. Величезний рахунок виявився помилкою.

Члени сім'ї розповіли, що літня жінка відчула себе погано через кілька хвилин після того, як невістка зачитала їй деталі рахунку за серпень-жовтень, який був отриманий в банку 14 листопада і сплачений банком автоматично, знявши всі гроші, що були на її поточному рахунку. Пізніше з'ясувалося, що жінка повинна була сплатити лише 55 євро за воду.

Компанія з водопостачання одразу ж визнала помилку та наголосила, що уже повернули переплату.

"Рахунок був розрахований на основі неправильного зчитування фотографій. Реальне споживання Катерини Джовінаццо становило 55 євро. Сума, яка вже була сплачена, але не підлягала оплаті, була повернута", - пояснили в компанії.

Сини жінки обурені трагедією та вимагають покарати винного, який нарахував такий "космічний рахунок" за споживання води. Мер міста, де стався інцидент, наголосив, що міська рада не має стосунку до компанії, яка постачає воду, проте наголосив, що подібне не повинно повторюватись.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні