Відома українська співачка зробила цинічну завку про російську мову в Україні

1
Відома українська співачка зробила цинічну завку про російську мову в Україні
Скандальна співачка Світлана Лобода, яка не одразу наважилася назвати повномасштабну війну РФ проти України війною, і при цьому називала себе "маленькою людиною", дала нове інтерв'ю. Вона поговорила з журналістом "російської служби ВВС" і видала чимало неоднозначних заяв.

Про це пише Главком.

Артистка заявила, що не вважає її причиною агресії проти України та не збирається відмовлятись від російськомовного репертуару.

«Не російська мова вбиває українських дітей та українських людей. Більшість України розмовляє російською мовою. Російська мова не належить російській владі. Якби тільки російська влада говорила російською мовою, ми категорично цією мовою не говорили б. Але мільйони людей по всьому світу говорять російською мовою. Так трапилось», – заявила Лобода.

Співачка зазначила, що має велику російськомовну аудиторію по всьому світу та спілкується зі своїми прихильниками у різних країнах саме російською. Вона додала, що коли приїздить до Києва, то переходить на українську.

«Я продовжуватиму писати пісні українською та російською мовами для російськомовної аудиторії, бо вона велика. Тому що це люди, які мене підтримують, які підтримують мою країну. Я знаю, що питання російської мови сьогодні дуже гостре в Україні. І коли я приїжджаю до України, я завжди розмовляю українською мовою, і інтерв’ю даю українською мовою. Але по світу, у Європі, там, де я виступаю, а це Грузія, Арменія, Казахстан, Латвія, я з людьми говорю російською», – розповіла артистка.

Світлана Лобода також додала, що «розуміє росіян» та назвала їх «заручниками ситуації, які нічого не можуть змінити».

Як відомо, коли розпочалася війна, Світлана Лобода з родиною перебувала у Москві. Проте співачка твердо вирішила виїхати з країни-агресорки. Вона переїхала до Юрмали, і вже майже два роки Латвія є для неї другою домівкою. Деякі близькі співачки залишаються в Україні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дура, дурой бум-бум-бум!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні