Головного лісівника Волині і Рівненщини Квартирка не звільнили? звільнили тільки рівненських лісників!

0
Головного лісівника Волині і Рівненщини Квартирка не звільнили? звільнили тільки рівненських лісників!
Держпідприємство "Ліси України" ухвалило рішення про звільнення всіх директорів рівненських філій через "хронічні проблеми".

Про це повідомляє пресслужба держпідприємства.

"Як і обіцяв минулого тижня, у лісовій галузі почались кадрові чистки. Сьогодні прийняли рішення про звільнення всіх директорів рівненських філій.

Проблеми у регіоні хронічні, а зв’язки надато глибокі, тому маємо повністю оновити кадровий склад місцевого керівництва. Покладаємо велику надію, що правоохоронці та судді завершать розпочату нами роботу, справи завершаться реальними вироками", - заявив гендиректор ДП Юрій Болоховець.

За його словами, нові керівники лісових господарств будуть визначені на відкритому кадровому конкурсі - оголошення невдовзі з’явиться на сайті ДП "Ліси України".

Нагадаємо, 24 листопада гендиректор держпідприємства "Ліси України" Юрій Болоховець анонсував масові звільнення - він заявив, що протягом року служба безпеки підприємства фіксувала порушення, а також збирала інформацію і проводила службові розслідування.

Наступного дня співробітники ДБР виявили у депутата Рівненської обласної ради Віталія Суховича, який є також заступником голови Поліського лісового офісу ДСГП "Ліси України", незадекларовані статки на мільйони доларів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні