Білорусь знову перевіряє готовність війська: чи є загроза для України

0
Білорусь знову перевіряє готовність війська: чи є загроза для України
Наприкінці вересня Білорусь провела масштабні військові навчання. Командувач Об’єднаних сил Збройних сил України Сергій Наєв констатував, що в Білорусі розпочали черговий етап перевірки бойової готовності їхніх збройних сил.

Про це пише Уніан.

Він зазначив, що Україна на відповідних напрямках підсилює пильність наших прикордонних нарядів. "Також утримуємо у готовності до адекватного реагування необхідні сили та засоби, яких станом на зараз достатньо для виконання цих завдань", - сказав Наєв у відеозверненні.

При цьому наголосив, що у випадку зростання загрози з боку Білорусі, Генеральний штаб доаватиме додаткові сили та засоби. "Ці правила воєнної науки завжди працюють". – зазначив він.

Загроза для України з боку Білорусі - що треба знати
3 жовтня речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат повідомив, що на території Білорусі знаходяться різні види російської техніки. Ризик атаки по території України все ще зберігається. Він нагадав, що українці не очікували атак з боку Білорусі на початку повномасштабного вторгнення, але ймовірність все ж була.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні