Відома українська співачка таємно вийшла заміж

0
Відома українська співачка таємно вийшла заміж
Українська співачка Анастасія Прудіус, яка відома під псевдонімом KOLA, не надто афішує особисте життя. Втім, днями вона шокувала шанувальників заявою про таємне одруження.

Про це пише 24 канал.

Шляхи виконавиці з майбутнім чоловіком перетнулися влітку 2022 року на благодійному концерті в Ізраїлі, де В'ячеслав був організатором.

"Я ніколи не думала, що вийду заміж за іноземця. Я ніколи не шукала іноземця. Я вийшла з витягнутими колінами та в кепці, ридала весь день через війну. Я зовсім не чекала цієї зустрічі", – поділилася KOLA.

Цікаво, що чоловік артистки родом з Дніпра, але переїхав до Ізраїлю ще дитиною. Він вільно володіє як івритом, так і англійською, а також розуміє українську і зараз вчить її.

Пропозицію співачка отримала на початку 2023 року в Ізраїлі під час прогулянки.

"Говорив щось дуже довго. Потім просто відкривається ця коробочка і він запитує, чи буду я його дружиною. Я просто підняла очі, почала нервувати та п'ять хвилин у нас розмова. Пропозиції взагалі не очікувала. Потім за п'ять хвилин підійшов його друг із букетом троянд і тоді уже я сказала так", – поділилася виконавиця.

Одружилися вони в Празі та відсвяткували в колі найрідніших людей. Зокрема, з ними була мама та подруга співачки та друг коханого.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні