Українські перевізники у відповідь польським розпочали протест на кордоні

0
Українські перевізники у відповідь польським розпочали протест на кордоні
Вчора, 21 листопада, громадська організація “Міжнародні автомобільні перевізники України” проводили попереджувальну акцію на україно-польському кордоні біля міжнародного пункту пропуску “Краківець-Корчова” у відповідь на блокування ключовим автошляхів польськими протестувальниками. До мітингу доєднались перевізники, водії із вантажним транспортом.

Про це пише Варта1.

За словами учасників акції, їх обурюють дії польських колег, оскільки в цей складний час замість того, щоб підтримати Україну вони створюють перепони.

Організатори акції наголошують, що через військову агресію росії всі опинилися в складній ситуації і треба разом вирішувати проблеми. Українці вдячні полякам за допомогу в цей складний час, але війна не завершена, тому країни і надалі мають працювати разом.

Окрім цього, учасники підреслюють, що треба припинити спроби усунути українських перевізників з ринку через блокування експортних шляхів, натомість допомогу мають отримувати всі перевізники, які зазнають збитків через розвʼязану росією війну. На думку українських перевізників ситуація, яка виникла несе непомірну шкоду економікам обох країн, тому вони закликають польських колег не боротися один з одним, а об’єднатись щоб підтримувати продовольчу безпеку світу, а головне – разом боротись за перемогу.



Однак, тепер Україна заблокована зі сходу росією, а з заходу – польськими перевізниками. Автомобілісти запевняють, що наразі не планують блокувати рух авто і не перешкоджатимуть роботі пункту пропуску, адже розуміють наскільки стратегічно вважливими є пункти пропуску. Їхня мета – привернути увагу польських блокувальників, щоб ті зрозуміли, що блокування шкодить не лише Україні, а й Польщі і зводить нанівець допомогу, яку їхня країна надає Україні.

“Втратить Україна – втрачатиме Польща! “, – вигукують українські перевізники.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні