На кордоні з Польщею створили штаб допомоги заблокованим водіям

0
На кордоні з Польщею створили штаб допомоги заблокованим водіям
профільними асоціаціями та перевізниками створило Штаб допомоги українським водіям. Його ключова задача – забезпечити наших людей їжею, питною водою, медикаментами та пальним.

Про це йдеться на сайті Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України.

Через страйк польських перевізників українські водії понад 10 днів залишаються заблокованими на польському кордоні.

Зі слів віцепрем'єр-міністра з відновлення України – міністр розвитку громад, територій та інфраструктури України Олександра Кубракова, у напрямку Ягодина черга розтягнулася на понад 30 км, в бік Рави-Руської – понад 10 км, до Краківця – понад 16 км.

Аби забезпечити людей найнеобхіднішим, був створений Штаб допомоги українським водіям.

За кожним з трьох пунктів перетину кордону закріплений координатор, який збирає потреби і знаходиться на постійному звʼязку з водіями. Також цілодобово працює гаряча лінія Укртрансбезпеки: +38 (067) 120 0483.

Сьогодні на кордоні вже працює ініціативна команда, яка має 11 тисяч наборів для харчування, питну воду та необхідні ліки. Додаткові потреби можна вказати через гугл-форму.

Також міністерство спільно з профільними відомствами сприятиме евакуації водіїв на територію України, якщо виникатиме така потреба.

Працюватиме Штаб доти, допоки кордон не буде розблокований та стабільність руху через пункти пропуску не буде відновлена.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні