В ОП розповіли, чи причетна рф до протестів на кордоні в Польщі

0
В ОП розповіли, чи причетна рф до протестів на кордоні в Польщі
До блокади українського кордону польськими перевізниками з вимогою «справедливої конкуренції», може бути причетна Росія.

Таку думку висловив радник очільника Офіса президента Михайло Подоляк, пише «24 Канал».

«Росія активно намагається знайти маргінальні політичні групи, які можна використовувати на тій чи іншій території. Росія зацікавлена в блокуванні кордонів України з боку країн Євросоюзу. Так само вона зацікавлена в блокаді кордонів Фінляндії і Норвегії – з погляду мігрантського тиску. А також Москва зацікавлена в публікації текстів, в яких будуть просуватися тези, мовляв, «це не ми (Росія – ред.) напали, це на нас Україна напала», – пояснив Михайло Подоляк.

Він також зауважив, що у цьому питанні присутня економічна складова. Він пригадав, що сьогодні фермерські протести відбуваються у Франції, Німеччині, в інших країнах Європи. На його думку це той випадок, коли певні соціально-економічні групи, використовуючи тяжкі часи – війну в Україні, хочуть здобути якісь зиски для себе.

Стало відомо, що польські фермери готують блокаду всіх пунктів пропуску на кодоні з Україною. Фермери зазначають, що протестують проти неконтрольованого напливу товарів з України до Польщі через рішення ЄС.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні