Стало відомо, чому Захід не допустить поразки України у війні з рф

0
Стало відомо, чому Захід не допустить поразки України у війні з рф
Якщо західні союзники не надаватимуть зброю ЗСУ, то українським військовим по факту не буде чим воювати проти окупантів. Наразі в Україні є деякі системи вогневого ураження, які стоять на базах, тому що немає снарядів.

Про це в ексклюзивному інтерв'ю ТСН розповів учасник Революції Гідності, український громадський активіст, лідер громадської організації С14, заступник командира 14-го окремого полку ЗСУ Євген Карась.

"Ми дістаємо деякі системи через Південну Америку, через Болгарію. Але снарядів не вистачає, бо їх у світі вичерпна кількість. Відповідно, у росіян така сама проблема, але... Захід нам буде постачати зброю, для них це дуже вигідні інвестиції. Жоден американський солдат не загинув, а ЗСУ знищують одну з топових загроз американській політиці. Вони вже виграють економічно, по сланцевому газу, по ринках зброї. Туди заходить Захід", - каже військовий.

Євген Карась зауважив, що партнери України не відмовляться від постачань зброї Україні та не допустять поразки ЗСУ на війні.

"Якщо окупують нас, і це треба розуміти усім нашим глядачам, то нас тоді погонять усіх як Шторм-Z. Усіх, киян, черкащан, мешканців Рівного погонять як гарматне м'ясо. Вони це вміють робити. І ми тоді як поневолені цим привидом комунізму, цією недобитою Москвою. Поженуть в атаку на країни Балтії, на Польщу. Тому Захід не може нас здати, тому що він (Захід - ред.) буде наступним", - резюмував військовий ЗСУ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні