Військовий ЗСУ назвав спосіб отримати гарантію, що війна не повториться

0
Військовий ЗСУ назвав спосіб отримати гарантію, що війна не повториться
Поки Україна може воювати, вона має можливість ухвалювати рішення про переговори. Але якщо ми не зможемо воювати, тоді нас можуть схиляти до переговорів або тиснути на нас у цьому питанні.

Таку думку висловив ексрадник міністра внутрішніх справ та голови Офісу президента, військовослужбовець ЗСУ Віктор Андрусів в інтерв’ю Главреду.

В України відібрали землю, тому в нас немає варіантів домовлятися.

"Пропозиція про проведення переговорів є, але їхня реальність визначається тільки можливістю сторін воювати. В України відібрали землю, тому в нас немає варіантів домовлятися", – наголосив він.

За словами Андрусіва, є тільки один спосіб отримати гарантію, що війна не повториться.

"Я не знаю, як сьогодні можна домовитися з Путіним, щоб отримати гарантії не повторення війни. І нічого, крім членства України в НАТО, не може гарантувати нам того, що війна не повториться. Тому наша позиція однозначна – воювати стільки, скільки зможемо", – підсумував військовослужбовець ЗСУ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні