На війні загинув 30-річний спецпризначенець з Волині

0
На війні загинув 30-річний спецпризначенець з Волині
На війні загинув спецпризначенець з Волині Володимир Степашук.

Про це повідомляє Маневицька селищна рада.

Молодий, життєрадісний, сповнений сил і енергії правоохоронець, 30-річний волинянин у в жорстокому бою, захищаючи незалежність держави, поліг смертю хоробрих.

Все своє життя Герой присвятив захисту людей. Із сімнадцяти років у правоохоронній структурі. Капітан поліції, начальник сектору дізнання відділу, з лютого 2023 року - боєць полку спеціального призначення «Сафарі» об'єднаної штурмової бригади «Лють».

«Загинув Володя... Завжди виважений, толерантний, привітний... Слова глибокої скорботи висловлюю за прекрасно вихованого сина мамі Марії Василівні та тату Миколі Івановичу. Щирі співчуття молодій дружині Олі, синочку Олежику, сестричці Анні. Схилімо низенько голови у молитві і шані перед світлою пам’яттю Героя Володимира Миколайовича», - каже голова Маневицької громади Олександр Гаврилюк.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні