На сході загинули шестеро військових з Волині. ФОТО

0
На сході загинули шестеро військових з Волині. ФОТО
Повідомили про загибель молодого Героя з Луцького району Вадима Бельського, який вважався зниклим безвісти.

Про це повідомляє Ківерцівська міська рада.

На війні загинув військовослужбовець, житель міста Ківерці Вадим Анатолійович Бельський, 1993 року народження.

Молодший сержант Вадим Бельський загинув 8 серпня 2023 року під час виконання бойового завдання із захисту незалежності та територіальної цілісності України внаслідок артилерійського обстрілу та вогневого контакту з противником, отримавши поранення несумісні з життям.

Вважався зниклим безвісти з 8 серпня 2023 року. В результаті пошукової операції тіло загиблого військовослужбовця Вадима Бельського було знайдено та евакуйовано до м.Херсон 13 серпня 2023 року.

Детальну інформацію про церемонію поховання повідомлять згодом.



На Донеччині загинув Герой з Волині Руслан Гребінь.

Про це повідомляє Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк.

Ще зовсім недавно для сім'ї Гребеня Руслана Івановича та Тетяни Василівни, їх синів, незважаючи на військовий час, життя було в трудових клопотах. Кожен працював і підтримував наших захисників. Та жорстока війна вносить корективи у розмірене життя працелюбних людей.

Патріот своєї землі, рідного краю Руслан Іванович 11 серпня зі зброєю в руках став на захист Вітчизни. А вже 13 серпня під час бойових дій з бандитським рашистським формуванням на території Донецької області загинув.

49-річний штаб-сержант Руслан Іванович Гребінь, житель села Цміни, уродженець села Новосілки, де проживає його мама Людмила Петрівна, віддав своє життя за волю і незалежність рідної країни, за спокій і мир в нашому краї.



На Донеччині загинув 35-річний Герой з Луцька Дмитро Раєнков.

Про це повідомив міський голова Ігор Поліщук.

Лучанин Раєнков Дмитро Володимирович, 03.07.1988 року народження, був призваний на військову службу по мобілізації до складу військової частини на посаду оператора відділення інформаційних систем взводу зв’язку вузла зв’язку та радіотехнічного забезпечення.

Солдат Раєнков Дмитро Володимирович загинув 10.08.2023 під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Урожайне Донецької області.

8 серпня 2023 року під час виконання бойового завдання із захисту незалежності та територіальної цілісності України загинув Руслан Карпюк.

Про це повідомляють у Торчинській громаді.

У повідомленні йдеться, що військовий народився 1997 році.

«Руслан Карпюк загинув 8 серпня 2023 року під час виконання бойового завдання із захисту незалежності та територіальної цілісності України»,- йдеться у повідомленні.

Детальну інформацію про зустріч та церемонію поховання повідомлять згодом.

Відомо, що Руслан Карпюк був один із чотирьох бійців луцького окремого загону спеціального призначення загинули, звільняючи рідну землю. Відомо, що в ході операції зі звільнення української землі на одній з важких ділянок фронту героїчно загинули 4 бійці луцького окремого загону спеціального призначення «Любарт»: Роман «Ворон» Кужель, Вадим «Аркан» Бельський, Ігор «Джокер» Стасюк, Руслан «Бєлий» Карпюк.



На війні загинув житель села Секунь Ковельського району Олександр Петенко, 1994 року народження. Воїн поліг 11 серпня в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Орлянське Куп’янського району, що на Харківщині.

Про це повідомляє Дубівська сільська рада, пише «Ковель media».

У повідомленні йдеться, що військовий служив кулеметником стрілецького відділення 2-го стрілецького взводу 3-ї стрілецької роти 1-го стрілецького батальйону.

«Олександр Петенко був справжнім патріотом і мужнім воїном, він захищав Україну ще на початку війни, у 2014-му, у зоні АТО, а з перших днів повномасштабного вторгнення, став до лав місцевого добровольчого формування, згодом пішов на фронт. Та, на жаль, повертається додому на Щит»,- йдеться у повідомленні.

Про деталі щодо скорботної зустрічі та поховання повідомлять додатково. Від 14 серпня в Дубівській громаді оголошується триденна жалоба.



Нововолинськ знову у жалобі - на війні загинув 45-річний Герой Роман Шеремет. Захисник загинув 11 серпня від отриманих поранень.

По це повідомляє мер Нововолинська Борис Карпус.

Роман Шеремет був мешканцем Нововолинська. Загинув у Запорізькій області.

Про створення живого коридору пошани та зустрічі тіла загиблого Героя повідомлять згодом.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-15

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні