У Луцьку обрали «Міс Принцесу України 2023»

1
У Луцьку обрали «Міс Принцесу України 2023»
15 жовтня у Луцьку відбувся мегафінал конкурсу краси «Міс Принцеса України 2023».

Ведучими дійства були Алла Мартинюк та Іван Макаришин.





Серед запрошених артистів – Амадор Лопес, співачка Люся Кава, Михайло Грицкан, а ще шоумен та директор Волинського обласного академічного музично-драматичного театру Сергій Скулинець.



















У фіналі «Міс Принцеса України 2023» 13 найкращих претенденток з усієї україни змагалися за корону, грошовий приз сумою 300000 грн, та можливість представляти Україну на Міжнародному конкурсі краси Miss Princess of the World.







Виходів дівчат-учасниць було 4:

Спершу дівчата вийшли на сцену в коктейльних сукнях з логотипом конкурсу. Продефілювавши, кожна з них розповіла про себе глядачам та членам журі.







Вдруге дівчата продефілювали футболках зеленого кольору з гербом України.









Втретє на сцені учасниці конкурсу з’явилися в купальниках. Саме у відвертих вбраннях дівчата відповідали на питання ведучих під час інтелектуального конкурсу.















Аби врешті дізнатися, хто ж з них став переможницею, вчетверте дівчата з’явилися у вечірніх сукнях, багато з яких були схожі на весільні.

























Цього року переможниць конкурсу було дві: Міс принцеса України 2023 та 2022. Окрім омріяної корони, дівчата отримали грошовий приз.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нічого собі принцеси, тьотки якісь як мінімум королеви-ренентки, але точно не принцеси.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні