Стало відомо, коли у Волинську область прийде потепління

0
Стало відомо, коли у Волинську область прийде потепління
В понеділок, 9 жовтня волиняни відчули суттєве похолодання, а вночі були вже перші морози. Синоптики обіцяють, що холод довго не протримається.

Про це йдеться у сюжеті 12 каналу.

Лучани вже натягають куртки, однак до осіннього взуття поки кажуть не готові. Після декількох холодних днів Волинь очікує все ж бабине літо. Вийде сонечко та в повітрі відчуватимемо аж 22 градуси.

«Температура повітря відчутно знизилася. На поверхні ґрунту спостерігалися перші слабкі осінні заморозки і найближчі дві ночі також будуть досить холодними. З 12 жовтня відчутно потепліє. Нічна температура підвищиться до 7-12 градусів. Денна, якщо 10 жовтня, за прогнозом 11-13, 11 жовтня близько 16, то надалі вже вона буде 16-22 градуси», - каже синоптикиня Леся Пасічник.

В середині жовтня дощів стане більше і температура вдень сягатиме максимум 14 градусів, а вже в двадцятих числах можливо й навіть дощ з мокрим снігом та нічні заморозки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні