Військові ХАМАС випустили понад 2200 ракет по Ізраїлю

0
Військові ХАМАС випустили понад 2200 ракет по Ізраїлю
Бойовики ХАМАС перейшли кордон Гази та вдерлися до Ізраїлю, армія оголосила про готовність до війни.

Про це повідомляє The Times of IsraeI, пише Dailylviv.com.

У ніч на суботу ісламські бойовики із сектору Газа випустили понад 2200 ракет по Ізраїлю, а потім перейшли кордон анклаву та атакували територію єврейської держави. У відповідь Армія оборони Ізраїлю оголосила про «стан готовності до війни» та початок операції «Залізні мечі» в Газі.

Повідомляється про захоплення бойовиками КПП «Ерез» та вуличних боїв у прикордонних ізраїльських містах. У них беруть участь не тільки ХАМАС, а й угруповання «Ісламський джихад». Зважаючи на кадри, деякі бойовики десантувалися на параплані.

МОЗ Ізраїлю повідомляє про більш ніж 100 поранених. У Беер-Шеві до лікарень надійшли 80 осіб, у Тель-Авіві — 17, у Реховоті — 21. Судячи з кадрів із вулиць прикордонних міст, є й убиті мирні жителі. ХАМАС стверджує, що близько 35 ізраїльтян захоплено в полон.

Армія оборони Ізраїлю повідомляє, що у відповідь десятки винищувачів завдають ударів по об'єктах, що належать терористичному угрупуванню ХАМАС у секторі Газа.

Мешканець кібуцу Беері розповів каналу 12 News, що вони забарикадувалися у своїх будинках і вважають, що влада їх покинула, оскільки терористи ХАМАСу проникли в їхню громаду.

«Будь ласка, надішліть війська», — каже Елі Мессіка, використовуючи телеканал як канал у відчайдушній спробі поговорити з владою.

«Тут є поранені», — каже він. «Там горять будинки».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні