Раптово помер колишній гендиректор волинського державного підприємства. ФОТО

0
Раптово помер колишній гендиректор волинського державного підприємства. ФОТО
Передчасно пішов з життя Михайло Борсук - директор шахти №10 «Великомостівська» 1988-1999 років, директор «Шахти №9 «Нововолинська» 1999-2005 років, генеральний директор ДП «Волиньвугілля» 2005-2007 років, повний кавалер знаку «Шахтарська слава» та «Шахтарська доблесть».

Про це у вівторок, 12 вересня повідомили на сторінці ДП «Волиньвугілля» у фейсбуці.

Михайло Борсук помер на 62 році життя. Прощання відбудеться 12-го вересня о 13:30 годині в Свято-Духівському соборі.

«Нехай добрий, світлий спомин про Михайла Миколайовича назавжди залишиться у серцях рідних, колег, усіх, хто його знав, любив та шанував. Важко знайти слова втіхи, коли зупиняється серце людини, яка була важливою у житті, проте світлі спогади про того, хто залишив по собі добрі справи та чесно прожив своє життя, завжди будуть сильніші, ніж смерть! У нашій пам'яті Михайло Миколайович назавжди залишиться добрим другом, доброзичливим колегою, надійним порадником, професіоналом шахтарської справи. Глибоко сумуємо з приводу цієї непоправної втрати та висловлюємо щирі співчуття родині померлого. Вічна світла пам'ять нашому колезі і другу. Поділяємо біль та горе рідних!», - повідомили у дописі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні