Відомі російські коміки влаштували «танці на кістках» у Донецькій області

0
Відомі російські коміки влаштували «танці на кістках» у Донецькій області
Відомі російські коміки Азамат Мусагалієв і Денис Дорохов, які прославилися ще у "КВН", прогнулися під кремлівську пропаганду. Гумористи намагалися відмовчуватися про війну, проте тепер вони вирушили на тимчасові окуповані території України, де влаштували "танці на кістках".

Про це інформують Патріоти України.

Так, коміки з'явилися в Донецькій області на меморіальному комплексі "Савур-Могила", де окупанти влаштували святковий концерт з нагоди "80-ї річниці визволення Донбасу". Там вони вийшли на одну сцену з путіністами, які відкрито підтримують агресію Кремля.

При цьому Мусагалієв і Дорохов заявили, що бажають мешканцям Донбасу "мирного неба". Також вони видали, що "у будь-який час" найголовнішим нібито є щастя в родині. Мережа "вибухнула" негативними коментарями. І якщо сторінка Мусагалієва в Instagram не відображається для користувачів з України, то профіль Дорохова прийняв "удар" за двох. Користувачі пишуть:

"Бажаємо вам, щоб усі ваші близькі опинилися на передовій найближчим часом"

"Дітям, яких росіяни вбили в театрі Маріуполя, було приблизно стільки ж, скільки і вашому. Ніякі гроші цього не відмиють. Карма штука така, вона повернеться"

"Що ти забув в окупованих містах України терористами РФ?"

"З'їздили в Україну. Чекайте на сюрпризи у Москві"

"Спочатку плачуться, що їхнім родинам погрожують і вони не можуть висловитися, що вони проти війни, а потім приїжджають на окуповані території. Хороші росіяни".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні