Відома українська блогерка потрапила в ДТП дорогою до пологового. ФОТО

0
Відома українська блогерка потрапила в ДТП дорогою до пологового. ФОТО
Популярна блогерка, переможниця шоу Холостяк 9 Даша Квіткова в Києві потрапила в серйозну ДТП з потерпілими.

Про це пише Styler.

Про аварію, яка сталася, коли дівчина їхала у пологовий будинок, вона розповіла у своєму Instagram-акаунті.

Що відомо про ДТП з Квітковою
Аварія, у яку Даша потрапила, коли їхала до подруги - блогерки, бізнесвумен і новоспеченої мами Тані Парфільєвої - на виписку з пологового, сталася 27 серпня.



Очевидці кажуть, що Квіткова на своєму Lexus (авто інфлюенсерка взяла на тест-драйв) на перехресті в районі Академмістечка нібито виїхала на червоний сигнал світлофора.

Це і стало нібито причиною того, що у неї в'їхали ще дві автівки - Ford Mustang і Tesla.



Даша у своїх сторіз не спростовує того, що саме її дії призвели до ДТП. Однак наголошує: "найголовніше - всі живі та здорові".

"Я повертала на перехресті, їхала в потоці останньою, і в бік мого Lexus в'їхали дві машини", - розповіла дівчина.





При цьому Квіткова підкреслила, що "всі матеріали були зафіксовані та надані поліції" і вона "готова нести відповідальність згідно з рішенням суду".

Однак є в цій історії ще один цікавий момент. За словами блогерки, інші учасники ДТП намагалися здерти з неї грошей, аби "зам'яти" справу.

Квіткова каже, що "дівчина-пасажирка однієї з автівок наполягала на виплаті їй грошової компенсації на місці через можливо отриманий забій руки".

"І якщо я заплачу, вона голова забрати свою заяву", - розповіла Даша.

"Я ніколи не вирішую питання грошима чи відмазуванням. Я завжди чесна з собою, з вами і в будь-яких відносинах, особливо, - правових. Я нікому не грубила і не розмовляла некоректно... Розповідати, що я намагаюся уникнути відповідальності через те, що відмовилася платити на місці гроші пасажирці з Mustang, не є правдою", - сказала вона.





Судячи з усього, Квіткова почувається добре. Після опублікованих сторіз вона написала, що йде на тренування, а разом з тим (це вона робить регулярно) закликала підписників донатити на ЗСУ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні