Відома українська блогерка потрапила у ДТП: потерпіла звинувачує її в брехні

0
Відома українська блогерка потрапила у ДТП: потерпіла звинувачує її в брехні
Потерпіла дівчина у ДТП з відомою блогеркою Дашею Квітковою розповіла свою версію.

Про це пише ТСН.

У своєму Instagram дівчина, на ім'я Лілія Адаменко, яка була в Tesla, стверджує, що саме Квіткова була винуватицею аварії. Блогерка нібито 27 серпня о 14:00 біля метро Академмістечко проїхала на червоний колір світлофора. Тим часом вони на Tesla саме почали рух, адже засвітився зелений колір. Квіткова ж врізалася в їхню автівку.

"О 14:00 Lexus влетів у нас, виїхавши на червоний колір. Насправді, Porsche, який їхав з нами з правого боку, можливо, врятував нам життя, зсунувши удар із дверей водія до крила машини. Дітей в авто не було. Ми з Валом, у сусідній машині - пара (дівчина та хлопець) і ця блогерка. Є камери, є свідки. Тут вже відкрито кримінальну справу, бо, на жаль, все ж є постраждала та це зафіксовано", - прокоментувала Лілія.



Постраждала розповіла, що одразу на місце ДТП приїхала знайома адвокатка Квіткової. Вона нібито почала переконувати учасників аварії, що блогерка не була винуватицею. Також Лілія стверджує, що захисники Квіткової забороняли їй робити відео та фото.



"Мені не сподобався тон знайомої адвокатки цієї блогерки, яка почала натякати, що це ми вже перевищили швидкість. Хоча це неможливо у цьому випадку, бо ми проїхали метрів 20 від старту. Одразу налетіли її захисники, що я не маю права знімати винуватицю ДТП. Два чоловіки, які усе за неї говорили та вирішували", - стверджує Лілія.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні