У Луцьку на концерті український співак вступив у конфлікт з глядачем

0
У Луцьку на концерті український співак вступив у конфлікт з глядачем
Нещодавно співак Артем Пивоваров дав черговий сольний концерт у Луцьку, під час якого сталася неприємна ситуація. Один з глядачів весь час показував великий палець вниз, тим самим даючи зрозуміти, що йому не подобається творчість артиста.

Про це пише УНІАН.

Знаменитість не зміг стримати своїх емоцій і почав конфліктувати з чоловіком. Спочатку він попросив глядача вийти на сцену і спробувати виступити замість нього, а коли той відмовився, Пивоваров почав на нього тиснути.

"Іди сюди. Давай іди сюди. Ти весь концерт показуєш ось так (палець вниз). Давай, іди сюди, на сцену, будь ласка. Давай. Чого? Сміливіше. Чи ти не про сміливість? Або це нібито "клас" тільки в іншу сторону? А, я просто не розумію. Вибач, друже, я не зрозумів", - звернувся до глядача Пивоваров.

Після цієї розмови артист продовжив свій виступ.


@u_.alex._u #рекомендації #пивоваров #концерт #луцьк #скандал #топ ♬ оригінальний звук - AlexUnder
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні