Відомий співак з Луцька поскаржився на шахраїв: що сталося

0
Відомий співак з Луцька поскаржився на шахраїв: що сталося
Відомий артист з Луцька екслідер гурту «Тартак» Олександр Положинський, який нині захищає Україну від російських окупантів у ЗСУ поскаржився на інтернет-аферистів. З'ясувалося, що вони використовують його особистість у корисливих цілях.

Про це пише 24 канал.

За словами артиста, до нього вже навіть зверталися люди, яких обманули. Водночас Олександр наразі не знає, як з цим боротися.

Військовий заявив, що невідомі люди використовують його фото. Цього разу вони зробили це для фейкового збору коштів на потреби Збройних Сил України.

«Не знаю, як з цим боротися. До мене потім інколи звертаються люди, яких ті обдурили. Я, ніби, не такий вже й бравий вояка. Що їх так до моїх фото притягує?», – здивувався виконавець.

До того ж Олександр заявив, що це відбулося не вперше.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні