У Луцькій громаді помер священник. ФОТО

1
У Луцькій громаді помер священник. ФОТО
На 63 році життя помер клірик Волинської єпархії УПЦ МП, колишній настоятель Свято-Миколаївської громади села Жидичин Луцького району протоієрей Володимир Гелета.

Про це повідомили на сайті Православна Волинь.

Серце священника зупинилося у четвер, 13 липня.

Нагадаємо, взимку 2019 року у селі Жидичин стався конфлікт поблизу Свято-Миколаївського храму, громада якого перейшла до єдиної помісної Православної церкви України. Свідки події стверджували, що священник УПЦ МП Володимир Гелета стріляв з рушниці по парафіянах. За словами очевидців, тоді священик Московського патріархату відкрив прицільний вогонь з вогнепальної зброї по людях, які грілися біля бочок, охороняючи храм.

Відспівування священника відбудеться у п’ятницю, 14 липня, в Свято-Миколаївському тимчасовому храмі села Жидичин. Початок Божественної літургії – о 8 годині, опісля літургії – чин відспівування.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То не священик був, а чорт у рясі!
Алкоголік, який стріляв у людей і за це не поніс покарання.
То от, Бог нарешті покарав!
Хай з кожним так і буде!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні