На сході України загинули шестеро військових з однієї області. ФОТО

0
На сході України загинули шестеро військових з однієї області. ФОТО
На Рівненщині попрощались з шістьма героями: Віктором Загоруйком, Сергієм Пилипчуком, Юрієм Кравчуком, Олександром Бортніком, Михайлом Карповичем, Володимиром Герасимчуком.

У Рівненському районі попрощались з трьома Захисниками – Віктором Загоруйком з м.Костопіль, Сергієм Пилипчуком з м.Здолбунів та Юрієм Кравчуком із с.Здовбиця.

41-річний військовослужбовець Сергій Пилипчук народився у селі Кам’янка на Березнівщині. Там зростав та закінчував середню школу. Згодом чоловік працював на будівництві, де познайомився зі своєю майбутньою дружиною, з якою переїхали на Здолбунівщину. Сергій мав золоті руки та вдома завжди був справжнім господарем. У родині народився син, а згодом донька. Сергій отримав повістку у січні цього року. Чоловік потрапив у 33-тю окрему механізовану бригаду, пройшов навчання і навесні бійця спрямували на Запоріжжя.

Сергій загинув 26 червня під час артилерійського обстрілу в районі населеного пункту Роботине Запорізької області.

Віктор Загоруйко народився у місті Костопіль. Закінчив Костопільську ЗОШ № 2 та факультет лісового господарства та екології в місті Житомир. До початку повномасштабного вторгнення працював у приватному підприємстві. У лютому 2022 року чоловік долучився до лав територіальної оборони Костопільщини. Згодом Віктор отримав наказ та поїхав у зону бойових дій. Чоловік загинув 1 липня під час виконання бойового завдання, пов‘язаного з захистом територіальної цілісності та держаного суверінітету України. У Героя залишились дружина та двоє дітей.

Юрій Кравчук народився в селі Здовбиця. Після закінчення 11 класів був призваний на строкову службу та служив у Рівному в полку зв’язку. У 2014 році чоловік був призваний на схід України. Юрій приймав участь у боях за Донецький аеропорт та місто Дебальцево. Був нагороджений медалями. З початком повномасштабного вторгнення чоловік пішов до військомату. Спочатку проходив навчання на полігоні в Яворі а далі, у складі 14 артилерійської бригади направлений у Донецьку область. Солдат Юрій Кравчук був головним навідником батареї. Захисник, разом із побратимами проходив навчання у Німеччині. Після повернення - бої за Харківську, Херсонську, Донецьку області. За мужність та відданість Юрій Кравчук був нагороджений медаллю «За хоробрість». Останній бій Героя відбувся поблизу населеного пункту Кучерівка Харківської області. 1 липня в результаті ворожого обстрілу, під час виконання бойового завдання, солдат Юрій Кравчук загинув. В чоловіка залишилась дружина та двоє дітей.

На Сарненщині попрощалась із захисником Олександром Бортніком. Чоловік з перших днів війни став на захист Батьківщини. Олександр служив сержантом в десантно-штурмових військах. 2 липня воїн загинув під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Мала Токмачка Запорізької області.

На Сарненщині попрощались із захисником Михайлом Карповичем. У 2022 році чоловік долучився до лав Державної прикордонної служби України. 41-річний воїн загинув 3 липня під час захисту кордону на Чернігівщині. У чоловіка залишились дружина та донька.

У Вараші провели в останню путь Героя Володимира Герасимчука. 46-річний чоловік служив водієм кулеметного взводу 2 механізованого батальйону 33-ої окремої механізованої бригади. Володимир загинув 29 червня від мінометно-танкового обстрілу біля села Роботино Запорізької області.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні