У Луцьку п'яна водійка за кермом авто збила дорожній знак. ФОТО

0
У Луцьку п'яна водійка за кермом авто збила дорожній знак. ФОТО
У Луцьку вночі п'яна водійка потрапила у дорожньо-транспортну пригоду.

Про це повідомили у патрульній поліції Волинської області.

У ніч на п'ятницю, 7 липня, екіпажу патрульних надійшло орієнтування: у Луцьку автомобілем Nissan Micro керує жінка в стані алкогольного сп’яніння.

Невдовзі на вулиці Рівненській поліцейські помітили цей автомобіль. Легковик стояв на узбіччі та мав механічні пошкодження. Під колесами авто лежав дорожній знак. З’ясувалося, що саме цей автомобіль здійснив на нього наїзд.

За кермом авто перебувала 32-річна жінка. На щастя, вона в ДТП не постраждала.

Коли інспектори почали спілкуватися з громадянкою, то стало зрозуміло, що вона — нетвереза. Водійка погодилася пройти огляд на стан сп’яніння у медичному закладі, і результат тесту, зробленого лікарем-наркологом, становив 1,89 проміле.

На керманичку патрульні склали одразу три протоколи: за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння), ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів) та ст. 139 (Пошкодження автомобільних доріг, вулиць, дорожніх споруд, залізничних переїздів і технічних засобів регулювання дорожнього руху) КУпАП.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні