Командир полку Калиновського звернувся до білорусів. ВІДЕО

0
Командир полку Калиновського звернувся до білорусів. ВІДЕО
Командир полку імені Кастуся Калиновського Денис Прохоров звернувся до білоруського народу після повстання у Росії.

Про це пише Главком.

Ці події він назвав «початком кінця великої тиранії» та закликав громадян бути готовими до звільнення Білорусі від диктатури та окупації. Відео опублікував полк Калиновського у своєму Telegram-каналі.



Денис Прохоров закликав не брати участі у внутрішньому конфлікті Росії та боротись за свою державу.

«Ідеальні умови для знищення диктатури наближаються. Це – початок кінця великої тиранії. Я звертаюсь до всіх білоруських військових: не беріть участі у внутрішньому конфлікті Росії, ця громадянська війна нас не стосується. Для білорусів важливо інше – наближається час, коли перед вами з'явиться вибір: виконати злочинний наказ чи присягу, яку ви дали білоруському народу. Ми маємо на території Білорусі резерв, який включає дійсних військових, військових запасу та звичайних громадян, які готові діяти та рятувати Білорусь від диктатури та окупації. Нам будуть потрібні люди для рішучих дій», – ідеться у заяві полку Кастуся Калиновського.

Прохоров закликав білорусів бути готовими вступати до загонів самооборони, а військових і резервістів – «чекати на сигнал».

«Військові, резервісти, білоруси – чекайте на наш сигнал. Час свободи наближається», – ідеться у зверненні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні