На балконі багатоповерхівки в українському місті вивісили прапор із комуністичною символікою

0
На балконі багатоповерхівки в українському місті вивісили прапор із комуністичною символікою
До поліції 8 травня, близько 10:00, надійшла інформація від мешканців Кременчука, що на балконі однієї із багатоповерхівок розміщений прапор із комуністичною символікою. Правоохоронці розпочали розслідування.

Про це йдеться на сайті поліції Полтавщини.

За попередньою інформацією слідства, у квартирі, з якої був вивішений прапор із комуністичною символікою, проживає місцевий чоловік 1983 року народження. Наразі речові докази вилучили.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Кременчуцької окружної прокуратури вирішують питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 436-1 ККУ — виготовлення, поширення комуністичної, нацистської символіки та пропаганда комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів. Тривають слідчі дії.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні