У квартирі чоловік підірвав бойову гранату: є загиблий. ФОТО

0
У квартирі чоловік підірвав бойову гранату: є загиблий. ФОТО
У Шепетівському райуправлінні поліції проінформували, що у місті Славута, що у Хмельницькій області, правоохоронці затримали місцевого жителя, який підірвав бойову гранату в квартирі. В результаті вибуху важко травмувався сам зловмисник та його брат, а батько помер від отриманих травм у лікарні, повідомляє поліція Хмельницької області.

Подія сталась 6 травня близько 18 години у Славуті. До поліції надійшла інформація, що в одній з квартир у місті відбувся вибух.

"За вказаною адресою оперативно прибули члени слідчо-оперативної групи та усі наряди поліції. На місці події правоохоронці встановили, що 40-річний місцевий житель вчинив сварку з рідним братом та батьком за місцем їх спільного проживання. В ході конфлікту чоловік з метою вбивства родичів узяв бойову гранату та висмикнув кільце з чекою, після чого кинув її у бік брата", – повідомили правоохоронці.

Внаслідок вибуху усі учасники події отримали численні травми та були госпіталізовані до медичного закладу. Один із потерпілих – 67-річний батько зловмисника помер у лікарні, інший 37-річний потерпілий перебуває у реанімаційному відділенні.

Слідчі Шепетівського райуправління поліції вже оголосили підозру фігуранту за трьома статтями Кримінального кодексу України. За скоєне славутчанину загрожує довічне позбавлення волі.

"Походження боєприпасу наразі встановлюється. Ні підозрюваний, ні потерпілі стосунку до військової служби не мають", – уточнили у поліції.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні