«Більшість боєголовок виявилися непридатними», - Резніков про ядерну зброю Росії

1
«Більшість боєголовок виявилися непридатними», - Резніков про ядерну зброю Росії
Загрози Росії викликають великі сумніви, адже ніхто не знає, наскільки боєздатною є її ядерна зброя. Про це заявив міністр оборони України Олексій Резніков у етері єдиного телемарафону.

"Ніхто не знає, в якому стані перебуває російська ядерна зброя, останнє випробування проводилося 1998 року на полігоні в Казахстані", — сказав міністр.

Більшість ядерних боєголовок та їхні носії, які Україна віддала росіянам після розпаду СРСР, виявилися непридатними ще у 1997 році. "Далі вони могли зробити апгрейд та продовжити термін придатності, але формально він закінчився ще тоді. Виробником багатьох складових були українські заводи, ми їм уже не допомагаємо", — додав Резніков.

У день приїзду до Києва президента США Джо Байдена армія Росії запланувала випробування носіїв ядерної зброї з метою залякування, але вона провалилася. "Воно зламалося і не спрацювало. Путіну довелося змінювати текст виступу. Там має бути потужний сигнал Заходу, а його не було. Я б не перебільшував їх можливості", – резюмував голова Міноборони.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Блін! Він там був, рахував, перевіряв?!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні