Під час сімейного свята пролунав вибух: постраждали чоловіки та 17-річна дівчина

0
Під час сімейного свята пролунав вибух: постраждали чоловіки та 17-річна дівчина
На Дніпропетровщині під час застілля компанії сусідів в одного з чоловіків у руках вибухнула граната. У результаті постраждали чотири чоловіки 40, 41 і 46 років, а також 17-річна дівчина.

У Національній поліції Дніпропетровської області підтвердили факт події. Досудовим розслідуванням справи займається військова прокуратура, пише ТСН.

Подробиці інциденту розповіла медик служби екстреної медичної допомоги Нікополя Валентина Марченко. За її словами, компанія сусідів зібралася разом на сімейне свято.

"Горілки не бракувало, через деякий час почали шукати розваг і в руках одного із учасників застілля з’явилася граната, якою він почав хизуватися, розповідати, як з нею треба поводитися, як розбирати. Інший молодик підхопився, вхопив чеку гранати, яка знаходилася в руках у його приятеля і вирвав її - прогримів вибух", - написала медик на своїй сторінці в Facebook.

Чоловік, в руках у якого розірвалася граната, був дуже поранений найтяжче. Він отримав обширні рвані рани різних ділянок тіла та велику крововтрату. Коли на станцію екстреної медичної допомоги поступив виклик з приводу вибуху гранати, туди відразу ж були направлені дві бригади, які на той момент знаходилися найближче, розповіла Валентина Марченко.

"Всі четверо були доставлені в стаціонар та передані черговому медперсоналу лікарні. Працівники екстреної медичної допомоги свою роботу виконали на "відмінно", за що їм велика подяка. Засмучує той факт, що люди живуть в умовах війни протягом 14 місяців, натерпілися від вибухів та обстрілів на багато років вперед, а багато хто донині не усвідомив, що війна - це не іграшка і бавитися бойовими снарядами дуже небезпечно", - розповіла працівниця служби екстреної медичної допомоги.

Звідки в місцевого мешканця взялася граната та обставини вибуху, встановлюють правоохоронці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні