У Донецькій області загинув відомий український активіст. ФОТО

0
У Донецькій області загинув відомий український активіст. ФОТО
Стало відомо про трагічну загибель активіста Юрія Мороза.

Сумною звісткою у четвер, 20 квітня, поділилися на сторінці Національного військово-історичного музею України у соцмережі, зазначивши, що останній свій бій воїн Збройних сил провів 16 квітня на сході України, пише Телеграф.

"У Донецькій області загинув давній друг нашого музею Юрій Мороз. 1989 року, коли Юрію було чотирнадцять, він пристав до Спілки Незалежної Української Молоді (СНУМ), легендарної в той час юнацької організації. Став громадським активістом, брав участь у всіх важливих подіях новітньої історії України", — йдеться у публікації.

Юрій був сином відомого на Фастівщині краєзнавця і все життя захоплювався історією. Свого часу він навчався у семінарії та навіть планував стати. Друзі згадують про Юрія як про надзвичайно скромну та життєлюбну людину.

У 2014 році чоловік вирішив піту до військкомату та стати на оборону України від російських окупантів. А вже 24 лютого 2022 року Юрій, кий вже мав бойовий досвід, вступив до 207 батальйону тероборони. Загинув воїн від ворожого снаряду, який влетів у бліндаж

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні